Termeni si conditii

Termeni si Conditii:

Termeni legali:

  • Lege nr. 449/2003: privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora 
  • Ordonanta nr. 21/1992: privind protectia consumatorilor
  • Lege nr. 363/2007: privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Ordonanta nr. 34/2014: privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Eventualele reclamatii primite din partea clientilor persoane juridice, nu vor fi luate in considerare.

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri

 

DEFINITII:

ZAMBIRICI.RO: este site-ul detinut de societatea ONLINE KIDS SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Drumul Gura Calitei, nr. 4-32

VANZATOR: este societatea ONLINE KIDS SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Drumul Gura Calitei, nr. 4-32

CUMPARATOR: este persoana fizica sau juridica care interactioneaza cu site-ul prin crearea unui cont valid si finalizeaza o comanda.

CONT: este sectiunea din site care permite cumparatorului transmiterea comenzilor prin folosirea unei adrese de e-mail si a unei parole. Contul contine informatii despre cumparator, istoricul comenzilor sau lista de preferinte.

COMANDA: este actul prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze de la vanzator prin intermediul site-ului unul sau mai multe bunuri. 

SITE-UL www.zambirici.ro

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. ONLINE KIDS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continutul site-ului (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea ONLINE KIDS SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul ONLINE KIDS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.

In cazul in care pretul sau alte informatii afisate pe site su fost trecute gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in platforma site-ului, ne alocam dreptul sa anulam comanda si sa anuntam clientul telefonic sau prin e-mail (la numarul sau adresa din contul clientului chiar daca acestea au fost trecute eronat in cont).

Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. Pentru orice sesizare cu privire la incalcarea dreptului de autor va rugam sa ne contactati la adresa: valentin@zambirici.ro

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil.

 

Stocurile produselor comercializate pe acest site pot sa difere de stocurile reale, din aceasta cauza confirmarea produselor sau a comezilor va fi facuta exclusiv prin intermediul telefonului afisat.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

Comenzile care contin date eronate de contact vor fi anulate.   

Plasarea unei comenzi si primirea automata de informatii despre produsele comandate nu reprezinta o garantie in privinta rezervarii produselor, a existentei pe stoc a produselor si nu reprezinta un document fiscal.

Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare nereprezentand obligatie contractuala, existand diferente intre acestea si produsele reale. Informatiile si caracteristicile produselor sunt oferite de catre producatorii sau furnizori, iar ONLINE KIDS SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea lor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta ONLINE KIDS SRL, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.

Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire, pret trecut gresit, pret foarte mic fata de acelasi tip de produs aflat pe piata, etc.). In aceste cazuri ONLINE KIDS SRL va anunta clientul in cel mai scurt timp despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor a ONLINE KIDS SRL fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa furnizorului sau catre ONLINE KIDS SRL.

ONLINE KIDS SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionalitatii site-ului, inclusiv dar, fara a se limita la cazul in care accessarea unor link-uri publicate pe site este imposibila.

Utilizatorul/Vizitatorul site-ului se obliga sa foloseasca si sa utilizeze site-ul pe o cale pasnica fara a aduce prejudicii de orice fel detinatorului ONLINE KIDS SRL. 

 

MODALITATI DE PLATA: 

Toate preturile afisate in cadrul site-ului www.zambirici.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

  • Plata online cu cardul prin MobilPAY.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul ONLINE KIDS SRL ( zambirici.ro )
  • Plata ramburs:  platesti in numerar la livrare.
  • Plata numerar sau card in Magazin.

La zambirici.ro poti plati prin programe de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentru posesorii de:

La zambirici.ro poti plati prin programe de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:

- Card Avantaj - 2,3,4,5 rate fara dobanda

- StarCARD – Banca Transilvania - 1,3,6 rate fara dobanda

- BRD Finance - 2,3,4,5 rate fara dobanda

- ING Credit Card – ING Bank - 2 - 12 rate fara dobanda

- Alpha Bank -  2,3,4,5 rate fara dobanda

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos: 

Pasul 1: pentru a alege numarul de rate dorit, introdu datele cardului si in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil vei putea alege numarul de rate
Pasul 2: alege numarul de rate dorit disponibile tipului tau de card
Pasul 3: apasa butonul plateste 

In cazul platii cu cardul de credit ING Credit Card, introdu datele cardului si apasa butonul Plateste. Dupa efectuarea platii, vei putea esalona valoarea cumparaturii in rate raspunzand cu optiunea dorita la SMS-ul trimis de banca.

 

LIVRAREA PRODUSELOR:

Livrarea produselor:

Livrarea produselor se face prin una din firmele de curierat rapid Fan Curier, Urgent Cargus sau Nemo Express.

Magazinul nu vinde in strainatate.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate in 24 de ore. Procesul de livrare al produselor incepe din monentul confirmarii comenzii de catre un operator zambirici.ro. Daca doriti urmarirea comenzii dumneavoastra va rugam sa solicitati numarul de AWB, avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat la adresa urmatoare:

FAN CURIER

URGENT-CARGUS

NEMO EXPRESS

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal comenzile ajung in 24 de ore de la confirmare. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produsului comandat.

Termenul de livrare poate depasi 24 de ore in timpul: Sarbatorilor, Promotiilor, Tipurilor de produse la oferta, Reducerilor de sezon, Black Friday.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletului se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail si nimic altceva in plus.

Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon si pe email.

Imaginile prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in orice mod ( culoarea, aspectul, accesorii etc.). Daca doriti informatii detaliate despre un produs: culoare, accesorii, dimensiune, etc. va rugam sa solicitati acest lucru unui operator zambirici.ro inainte de confirmarea comenzii. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor zambirici.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, zambirici.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Magazinul nu vinde si nu livreaza in strainatate.

  

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

ONLINE KIDS SRL este inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal in registrul de evidenta al A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 26741.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, ONLINE KIDS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Datele utilizatorilor vor fi folosite in scopul imbunatatirii calitatii produselor si serviciilor ONLINE KIDS SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate personalului ONLINE KIDS SRL si altor utilizatori in cazul in care dumnevoastra doriti sa le furnizati aceste informatii prin aplicatii web specifice (Bursa de anunturi, forum de discutii, chat, etc). 

ONLINE KIDS SRL poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii contractuale de parteneriat in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestuia, prin care se garanteaza pastrarea si utilizarea se faca in siguranta.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. 

 

RETURNARI PRODUSE

Reguli si pasi pentru returnarea produselor:

Persoanele fizice care achizitioneaza produse de pe site-ul zambirici.ro au posibilitatea sa se retraga din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primire.

In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila ONLINE KIDS – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare,  cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu zambirici.ro). 

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului,  cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu zambirici.ro). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. 

Zambirici.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor s-au vandut ca produse sigilate care nu mai pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produsele fiind desigilate), cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate. Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. 

Care sunt pasii pentru a returna produsele?

Pasul 1. Ne poti anunta prin orice modalitate vrei (mail, posta, SMS, verbal ) de retragerea din contract.

Pasul 2. Pregateste coletul si trimite-l catre noi. Retragerea ta din contract va fi posibila doar daca se respecta termenul de 14 zile de livrare de la notificarea de retragere. Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator, conform legii. Adresa la care trimiti coletul este : Destinatar: ONLINE KIDS SRL Adresa: Magazin ZAMBIRICI Centrul Comercial VITANTIS, Soseaua Vitan Barzesti nr 7A, Sector 4.

Pasul 3. Iti restituim banii. Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 14 zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care produsul ajunge fizic la noi.

Dispozitii legale 

In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie sa fie in starea de la vanzare, insotit de toate accesoriile, manualele de utilizare si eventualele softuri incluse, precum si certificatul de garantie (original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata. 

In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.

Important 

Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, precum si cele care au fost desfacute ori ale caror piese au fost inlocuite si nici produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza garantiei. 
Conform art. 16 din aceeasi ordonanta, sunt exceptate de la dreptul de returnare urmatoarele: 
- produsele al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
- produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate la cererea acestuia, precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau cele care se deterioreaza ori se degradeaza rapid; 
- inregistrarile audio, video sau programele informatice in cazul in care sunt desigilate de catre consumator;
- produsele confectionate la cererea consumatorului

Documente atasate

Formular Model ( model )

 

 Garantii:

Toate produsele ce se comercializeaza pe site-ul www.zambirici.ro au garantia oferita de comerciant. Garantia se solutioneaza la sediul ONLINE KIDS SRL prezentat in pagina de contact de catre ONLINE KIDS SRL, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea ONLINE KIDS SRL, iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente, piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Echipa www.zambirici.ro va asigura in implicarea totala pentru a rezolva eventualele probleme aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.

ONLINE KIDS ofera clientilor platformei WWW.ZAMBIRICI.RO:

garantia de conformitate a produselor din categoria GRADINITA SI SCOALA, si LENJERII DE PAT COPII, categorii in care produsele corespund descrierii facute, corespund scopului pentru care a fost produs spre utilizare normala.    

garantia comerciala a produselor din categoria GRADINITA SI SCOALA, si LENJERII DE PAT COPII,  prevazuta de Legea nr. 449/2003. Termenul de garantie pentru produsele din categoriile de mai sus este 60 de zile (doua luni). Pentru aceasta perioada consumatorul va beneficia de inlocuirea* produsului la aparitia lipsei de conformitate, cu exceptia cazurilor in care lipsa de conformitate este minora. (* inlocuirea se va face doar daca respectivul produs va fii in stoc, in caz contrar se va oferi un alt produs din aceeasi gama sau contravaloarea lui).

IMPORTANT!

Compozitia, instructiunile de intretinere precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta atasata produsului. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatorie consultarea lor.

Promotii in derulare:

ONLINE KIDS SRL realizeaza campanii de reduceri si promotii pentru produsele importate sau distribuite. Comerciantul nu are obligatia de a anunta in prealabil organizarea acestor campanii. Comerciantul ofera posibilitatea clientilor sai de abonare gratuita la serviciul de newsletter unde pot fi anuntati in prealabil de existenta unor campanii de reduceri.

Perioada in care se desfasoara aceste promotii sau reduceri poate fi modificata fara instiintare prealabila in functie de stocul disponibil (IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL).

 

Cod de conduita si bune practici 

TRUSTED - Standarde Trusted.

 

 

 

 


Newsletter

Aboneaza-te acum la Newsletter ca sa primesti saptamanal cele mai tari oferte!

Showroom

Ne puteti vizita si in showroom-ul pe care l-am deschis de curand in Mall Vitantis, Soseaua Vitan Barzesti, Nr. 7A,Bucuresti, Sector 4 Vezi in showroom

Like us si pe facebook

Colectiile noastre de personaje pe Facebook

Alege personajul preferat:
Alege marca preferata:
DisneyLEGOBullylandMattelRavensburgerPlaymobilbaby mixClementoniTOMYFisher PriceLeapFrogAlex ToysCollectaBeleducViolettaNattou4MBaby DesignStep2AirfixPeronaCorolle DreamWorksCoto BabyAndroni GiocattoliWowLamaze CARETEROst. MajewskiKoo-DiPequetrenVtechPierre CardinCortina GroupVital BabyAndroni GiocatolliSchleichGALTWonlexLILIPUTIENSNoriel JocuriPlayhutBestwayPlayshoesDHSTaf ToysHappy HopSeviSaftaLexibookTraeumelandTreflDisney %Wood ToysD-ToysLa SiestaNuvitaWorldsApartGlobo SbellettiLabel LabelBaby Dreams Learning Curve4 BabySKIBZJoieDenverAXIEgmontE&L CYCLESActive PeopleNorielBayerPurFloAlpen GaudiAcademyMy Little PonyEASY GOAuto DecorSkwooshiCobiFerbedoPj MaskTrudiIMC ToysAngry BirdsSimbaAdborOrbeez Space ScooterITALTRIKEAMBI TOYSA. Haberkorn KnorrtoysSands AliveWowWee RobotsJust PlayPuffy PetsPrimii PasiAngelcareAmaxGLOBBERTaisonZOOCCHINIAstroHovertechSunshine KidsBarbieLalaloopsySWIMTRAINERANIMAGICLala LoopsieGonherMotorMaxAngelsoundsneat-oh!Magical MagnetSingalongz Looney TunesAndroniKiddielandBABYDANBABY JOGGERMomert  EGT-SouletFerbedoRenArtAdriaticCrayolaBebeduERainbow LoomDIONOBaby GearSwitelBABY QREER Baby MaxKIDBOOCerlandHUGGLOARO® ArtlanderBaby zouBabyAnywherePlebaniANMARTuppiKidimoAxerAmigoAttopConecoIMCAngelina BallerinaACMEBinoABC DesignTopcom