Regulament Concursuri zambirici.ro

Regulament Concursuri zambirici.ro

  1. Participantul trebuie sa dea share/sa distribuie pe profilul sau personal poza de concurs
  2. Participantul trebuie sa se inscrie la newsletter in formularul de mai jos. Este foarte importanta abonarea deoarece din lista de abonati se va face extragerea.

Atentie ! Veti primi un mesaj (mail ) pentru confirmare ! Verificati si casuta SPAM, mesajul pentru confirmare poate intra acolo.  Doar mesajele confirmate intra in CONCURS!  Urmati pasii exact!

Abonare newsletter
:
:
 

Regulamnet concurs Facebook

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL

1.1. Organizator al concursului de pe pagina de facebook Zambirici este ONLINE KIDS SRL cu sediul social in Str. Cetatea Histria nr 7, Bucuresti, Sector 6.

Decizia de derulare a concursului online, conform regulilor stabilite prin prezentul Regulament, este finala si obligatorie pentru participanti.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE

Campania online se va desfasura pe pagina de facebook Zambirici.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul online va fi lansat la data de 09.12.2015 si se va desfasura pana la data de 21.12.2015 pe teritoriul Romaniei. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE. CONDITII DE PARTICIPARE. MECANISMUL CONCURSULUI

La acest concurs online pot participa toate persoanele fizice cu cetatenie romana, care se identifica cu BI/CI din Romania care devin fani ai paginii de facebook zambirici (https://www.facebook.com/zambiriciro-340052889420324/timeline/) au cont de facebook si participa la concurs potrivit prezentului Regulament.

La prezentul concurs pot participa toate persoanele fizice, descrise mai sus, cu exceptia angajatilor ONLINE KIDS SRL  ai agentiilor si furnizorilor implicati in acest concurs, precum si a rudelor de gradul I (copii si parinti) si sotului/sotiei celor mentionati mai sus.

Persoanele fizice descrise in cadrul prezentei sectiuni, care indeplinesc conditiile de participare si de validare la concurs sunt inscrise automat.

Pasii de inscriere in concurs:

  1. Participantul trebuie sa dea share/sa distribuie pe profilul sau personal poza de concurs
  2. Participantul trebuie sa se inscrie la newsletter aici. Este foarte importanta abonarea deoarece de lista de abonati se va face extragerea.

Atentie ! Veti primi un mesaj (mail ) pentru confirmare ! Verificati si casuta SPAM, mesajul pentru confirmare poate intra acolo.  Doar mesajele confirmate intra in CONCURS!  Urmati pasii exact!

Abonare newsletter
:
:
 

 Castigatorii vor fi desemnati astfel:

Pana pe data de 5 a lunii urmatoare concursului vor fi alesi prin tragere la sorti prin random.org 3castigatori, pe baza fisierelor cuprinzand participantii, in conditiile din prezentul regulament; acestor castigatori li se vor distribui, fiecaruia, cate unul dintre cele 3 premii.

SECTIUNEA 5. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CONCURSULUI

Premiile oferite in cadrul concursului constau in produse care vor fi stabilite lunar

 

SECTIUNEA 6. ACORDAREA SI ANUNTAREA PREMIILOR

Tragerile la sorti se vor efectua in sistem electronic, din totalul inregistrarilor la newsletter efectuate pe toata perioada concursului.

La fiecare tragere la sorti sunt inclusi automat toti participantii care indeplinesc cumulativ conditiile de participare, conform Sectiunii 4 din prezentul regulament, din totalul inscrierilor automate realizate. Fiecare participant va fi inclus in tragerile la sorti o singura data.

Orice eroare cu privire la datele furnizate de catre castigatori nu atrage raspunderea Organizatorului concursului. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie de acordare a premiilor in conditiile descrise mai sus, în cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea identificarii si anuntarii castigatorului (transferarii in conditii normale a premiului).

Castigatorii concursului vor fi contactati prin email pe facebook si, dupa caz, telefonic ONLINE KIDS SRL in maximum 5 (cinci) zile lucratoare de la data tragerii la sorti si vor fi publicati pe pagina de facebook Zambirici in termen de 15 (cinsprezece) zile lucratoare de la data la care acestia au acceptat premiul. Informatiiile afisate pe pagina de facebook Zambirici vor consta in: numele si prenumele castigatorilor, precum si premiile acordate.

Organizatorul are obligatia de a face publice numele si prenumele castigatorilor, precum si premiile acordate, numai dupa ce acestia au fost anuntati prin email si/sau telefon si au acceptat premiul.

Premiile vor fi expediate prin curier la adresele comunicate de catre castigatori organizatorului.

Valoarea totala (neta de impozite) a premiilor este cuprinsa intre 300 si 500 lei si se va stabili lunar in functie de premii.

SECTIUNEA 7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal ale participantilor la concurs vor fi prelucrate in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Participantii au posibilitatea de a-si exprima acordul pentru prelucrarea datelor lor cu caracter personal in scopul de a primi, direct de la www.zambirici.ro si/sau prin intermediul unor terti parteneri/imputerniciti, informatii despre produse, servicii si activitati ale Bancii si/sau ale partenerilor sai precum si in scopul efectuarii de catre www.zambirici.ro, direct sau prin intermediul unor terti parteneri/imputerniciti, a studiilor de marketing cu privire la produsele, serviciile si activitatile www.zambirici.ro, actuale sau viitoare.


Newsletter

Aboneaza-te acum la Newsletter ca sa primesti saptamanal cele mai tari oferte!

Showroom

Ne puteti vizita si in showroom-ul pe care l-am deschis de curand in Mall Vitantis, Soseaua Vitan Barzesti, Nr. 7A,Bucuresti, Sector 4 Vezi in showroom

Like us si pe facebook

Colectiile noastre de personaje pe Facebook

Alege personajul preferat:
Alege marca preferata:
DisneyLEGOBullylandPlaymobilCollectababy mixMattelViolettaPerona DreamWorksst. MajewskiTOMYCortina GroupSchleichWonlexLamazeClementoniPlayhutAlex ToysSaftaAndroni GiocatolliDisney %SeviBeleducWorldsApartD-ToysWowStep2Coto BabyMy Little PonyAuto DecorVtechPj MaskFisher PriceKoo-DiLexibookTreflAngry BirdsEASY GOBaby DreamsIMC ToysVital BabyAMBI TOYSSands AliveRavensburgerNorielAmaxWood ToysSimbaSKIBZ KnorrtoysGALTAstroLILIPUTIENSLooney TunesMagical MagnetAcademyPurFloPrimii PasiCobi Learning CurveLa Siesta CARETEROANIMAGICSkwooshiACMEJust PlayLeapFrogBABY JOGGERAngelcareSWIMTRAINERTopcomBabyAnywhereBayerBABYDANLabel LabelGlobo SbellettiBestwayZOOCCHINIMomert Androni GiocattoliSpace ScooterPlayshoesGonherLala Loopsie4 Baby4MConecoMotorMaxITALTRIKEActive PeopleBaby Design EGT-SouletA. HaberkornBebeduEBaby GearTaf ToysDIONOOrbeez TrudiIMCKIDBOOSwitelCerlandHappy HopAngelsoundsREER Baby zouRainbow LoomRenArtPuffy PetsDenverBarbieHUGGLOBABY QTuppiTraeumelandAlpen GaudiGLOBBERWowWee RobotsBaby MaxFerbedoANMARCorolleABC DesignBinoPlebaniSunshine KidsSingalongz KidimoCrayolaTaisonAmigoAndroniAdborPequetrenARO® ArtlanderAttopAirfixJoieAdriaticPierre CardinNoriel JocuriAxerNuvitaAXIAngelina BallerinaDHSNattouLalaloopsyFerbedoEgmontneat-oh!HovertechKiddielandE&L CYCLES